VÅRAN RESA

STARTEN


Sedan starten 2010 har tanken varit "så länge det är kul". Vi har utvecklats efter kundens behov och företaget startades av att Patrik, som senare blev vår nära vän, behövde ett jobb. Resan har varit krokig, ibland har vi varit på väg att ge upp och behövt ställa oss frågan "avveckla eller utveckla?". Utveckla har alltid varit det självklara svaret.PÅ VÄGEN


Augusti 2016 flyttade vi från Polhemsgatan i Örta, till i våra ögon, gigantiska lokaler på Förrådsgatan. Det tog ett tag innan vi växte i dom. Vi delade lokal med Foderladan, som 2020 flyttade till en annan adress. Då vi gjorde ytterligare en förändring. Vi bytte namn! Radiatorfabriken hette också det ursprungliga företaget i byggnaden.

Vi har så spretig inriktning att det var svårt att hitta ett passande namn, så vi tog ett helt ologiskt för att hålla den röda tråden borta. Satsningen blev en succe! NU


Idag jobbar vi efter att alla ska må bra! Personalen är vårat viktigaste verktyg och utan kunder är vi ingenting.

Vi har ett fantastiskt team med stor glädje och massor av tokiga upptåg. På fredagar tex, är det obligatorisk Knasboll och fredagsdans.

Vår önskan är att vi får fortsätta längta till jobbet, forsätta få uppdrag av våra kunder som stimulerar vår kreativitet och fortsätta utveckla Radiatorfabriken till ett ännu mer härligt ställe!


Radiatorfabriken personal